Kinetic Orchestra elää liikkeestä. Toimintamme perustuu yhdessä tutkimiselle, etsimiselle ja löytämiselle. 

TYöpajat & treenaus Kinetic Orchestran kanssa

Kinetic Orchestra järjestää aktiivisesti kursseja ja tunteja akrobatiasta, nykytanssista ja paritekniikasta.  Keikkailemme aktiivisesti niin opetus- kuin esitystoimintamme kautta Suomessa ja ulkomailla. Suositut esitys+työpaja-paketit mahdollistavat syvällisemmän tutustumisen teosten liikekieleen. Työpajoja voidaan suunnata eri ikäisille ja tasoisille tanssijoille.

Ammattilaiskursseilla käydään läpi Jarkko Mandelinin johtaman Kinetic Orchestran harjoitusmetodeja sekä teosten liikemateriaalia. Painopiste on paritekniikoissa, akrobaattisissa lattiatekniikoissa ja dynaamisessa  nykytanssissa.

Paritekniikkakursseilla syvennytään Kinetic Orchestran paritekniikkaan ja sen taustalla vaikuttaviin tekniikoihin. Opetuksessa korostuu fyysisyys ja kyky omaksua erilaisia liikkumisen tapoja. Kurssilla pohditaan myös lentäjä-alahenkilö asetelman mielekkyyttä sekä avataan ja yritetään löytää uusia tapoja tasapainottaa ja monipuolistaa partneerausta.

Kiinnostaako säännöllinen treenaaminen Kinetic Orchestran kanssa?

 

Kineticin avoimet Sunnuntai -workshopit käynnistyvät taas 22.8.2021.  Workshoptunti on sopiva ammattilaisille ja edistyneille tanssin harrastajille.  Tunnit pidetään Vapaan Tanssikoulun tiloissa Herttoniemessä sunnuntaisin klo 18:30-20:30. Opettajana tunnilla toimii Jarkko yhdessä vaihtuvien Orkesterilaisten kanssa. Tunneille voi ostaa 10xkortin á 175 €. Ilmoittautuminen tapahtuu Vapaan Tanssikoulun kautta osoitteesta https://vapaatanssikoulu.fi/tunneille-ilmoittautuminen/ 

Vapaa Tanssikoulu löytyy osoitteesta Mekaanikonkatu 3 C.

Vuosittain järjestetään myös haut Kinetic Orchestran  viikoittain kokoontuvaan treenirinkiin, joka on suunnattu ammattilaisille ja alan opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita treenaamaan sitoutuneesti Kineticin tanssijoiden kanssa. Seuraava haku treenirinkiin järjestetään näillä näkymin alkutalvesta 2022. Laita mailia osoitteeseen info@kineticorchestra.fi, jos olet kiinnostunut.