top of page

TYöpajat & treenaus 

Kinetic Orchestra järjestää aktiivisesti paritekniikan ja lattiatekniikan kursseja ja opetusta. Keikkailemme aktiivisesti niin opetus- kuin esitystoimintamme kautta Suomessa ja ulkomailla.

 

Suositut esitys+työpaja-pakettimme mahdollistavat syvällisemmän tutustumisen teosten liikekieleen. Työpajoja voidaan suunnata eri ikäisille ja tasoisille tanssijoille.

Kursseilla käydään läpi Jarkko Mandelinin johtaman Kinetic Orchestran harjoitusmetodeja sekä teosten liikemateriaalia. Painopiste on paritekniikoissa, akrobaattisissa lattiatekniikoissa ja dynaamisessa nykytanssissa. Opetuksessa korostuu fyysisyys ja kyky omaksua erilaisia liikkumisen tapoja. Kurssilla pohditaan myös lentäjä-alahenkilö asetelman mielekkyyttä sekä avataan ja yritetään löytää uusia tapoja tasapainottaa ja monipuolistaa partneerausta.

Viikoittainen treenus

Kinetic Orchestra järjestää viikoittaista avointa Sunnuntai-työpajaa sekä treenirinkiä, johon järjestetään vuosittain erillinen haku. Tunnit on suunnattu tanssin- ja esiintyvien alojen ammattilaisille ja alan ammattilaisille sekä edistyneille harrastajille.  

 

Opettajana syksyn tunneilla toimivat Jarkko Mandelin, Anni Koskinen, Oskari Turpeinen ja Kalle Lähde.

Tunnit pidetään Kinetic Orchestran studiolla osoitteesta Mekaanikonkatu 3 C.

Avoimet työpajat: 

Sunnuntai-workshop klo 18:30 - 20:30 ammattilaisille, opiskelijoille ja edistyneille harrastajille

Sunnuntain työpajaan voi ostaa 10 x tai 20 x kortin. Ilmoittautuminen avoimille tunneille tapahtuu Vapaan Tanssikoulun kautta osoitteesta https://liikuttajat.fi/vapaatanssikoulu.

Treenirinki: 

Lauantaisin klo 12:00-14:00 ammattilaisille ja alan opiskelijoille.

Treenirinki on suunnattu tanssijoille, joita kiinnostaa sitoutua treenaaman Kinetic Orchestran kanssa pidempiaikaisesti. Treenirinkiin järjestetään vuosittain avoin haku, mutta paikkoja treenirinkiin vapautuu myös vuoden mittaan. Ota yhtyettä Jarkko Mandeliniin (jarkko@kineticorchestra.fi), os olet kiinnostunut treeniringissä treenamisesta. Treenirinkiin voi ostaa 10 x tai 20 x kortin lisäksi kausikortin (550 €), joka oikeuttaa käymään treeniringin ohella perjantain ja sunnuntain avoimilla workshop-tunneilla.

DSC_1952.jpg
bottom of page