top of page

Kinetic Orchestra elää liikkeestä. Työmme perustuu yhteiselle tutkimiselle, etsinnälle ja löytämiselle. Praktiikkaamme on alati muutoksessa ja liikkeessä. 

Meistä

Vuonna 2009 perustettu Kinetic Orchestra on helsinkiläinen nykytanssiryhmä, jonka taiteellisena johtajana toimii ryhmän perustaja, koreografi ja tanssija Jarkko Mandelin. Ryhmän vuotuinen toiminta koostuu tanssiteostuotannoista, kiertuetoiminnasta ja teosten ympärille rakentuvasta aktiivisesta tanssin opetus- ja työpajatoiminnasta. Ryhmä työllistää Mandelinin ohella kolme kokoaikaista tanssitaiteilijaa (Sanni Giordani, Anni Koskinen ja Oskari Turpeinen) sekä vastaavan tuottajan (Iiro Näkki). Heidän lisäkseen ryhmä työllistää vuosittain 10–15 freelance-taiteilijaa määräaikaisiin työsuhteisiin.

Kinetic Orchestran taiteellinen työ keskittyy liikkeeseen. Ryhmä pyrkii teoksissaan ilmentämään yhteenkuuluvuuden voimaa ja pitkäjänteistä harjoitustaustaansa suhteessa ympäröivän yhteiskunnan tapahtumiin. Missionamme on luoda kiinnostavaa ja korkeatasoista tanssitaidetta, joka on helposti saavutettavissa. Yhteiset arvomme - yhdenvertaisuus ja ymmärrys sekä moninaisuutta vaaliva ja keskusteleva työkulttuuri - ohjaavat tapaamme toimia.


Kinetic Orchestra on osa Taideosuuskunta Apinatarhaa.

Lisätietoa osoitteesta info@kineticorchestra.fi

bottom of page