top of page

Acerca de

SAavutettavuus

Tämä saavutettavuusseloste koskee Kinetic Orchestran palvelua www.kineticorchestra.fi

Seloste on päivitetty 17.1.2022. Olemme arvioineet toiminnan ja digipalvelun saavutettavuuden itse.

 

Kerromme saavutettavuusselosteessa, miten Kinetic Orchestran www.kineticorchestra.fi-verkkosivuilla noudatetaan lakia digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, mitä puutteita sivuston saavutettavuudessa on ja miten voit antaa meille palautetta saavutettavuusongelmista. Olemme sitoutuneet kehittämään palvelujamme saavutettavuuden ja yhdenvertaisuuden huomioon ottaen niin tässä palvelussa kuin toiminnassamme yleisestikin.   

Digipalvelun www.kineticorchestra.fi saavutettavuuden tila:

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain. Työskentelemme saavutettavuuden parantamiseksi. Alla on kuvattuna tämänhetkiset merkittävimmät puutteet sivuston saavutettavuudessa.

Sisällöt tai toiminnot, jotka eivät vielä ole saavutettavia:
Otsikkotasot

Sivujen otsikkotasojen järjestys on osin virheellinen. Tämä voi hankaloittaa sivun selaamista ruudunlukijalla. Sivun html-koodissa saattaa olla ylimääräisiä otsikkotasoja, joissa ei ole tekstiä. Nämä tasot näkyvät ruudunlukijoille tyhjinä otsikoina. (WCAG 1.3.1).

PDF-tiedostojen saavutettavuuspuutteet

Sivustolla on joitakin PDF-tiedostoja, joiden saavutettavutta ei ole vielä tarkistettu ja korjattu.
 

Linkkien nimeäminen

Sivuston joillain sivuilla on voitu käyttää samaa linkkitekstiä linkeissä, jotka ohjaavat käyttäjän eri kohteisiin. Joidenkin linkkien nimet ovat liian yleisiä eivätkä toimi irrallaan asiayhteydestä. (WCAG 2.4.4)

Ulkoasun skaalautuvuus

Sivuston ulkoasussa on hyödynnetty kustannussyistä Wix-palvelun valmista sivupohjaa, joka ei valitettavasti skaalaudu toivotulla tavalla. Suurennettaessa verkkosivua +200% sivuston ylävalikosta katoaa osa ja sivustoa joutuu vierittämään sivusuunnassa nähdäkseen kaiken materiaalin. Yritämme korjata ongelmaa.

Upotukset

Sivustolle upotetuista sosiaalisen median kanavista puuttuu selittävä otsikko (title). (WCAG 4.1.2)

Lähetä meille palautetta sivuston saavutettavuudesta alla olevalla lomakkeella.

Kiitos palautteestasi, käsittelemme sen mahdollisimman pian.
bottom of page