top of page

Spring Break valloittaa Stoan tällä viikolla

Spring Break on Kinetic Orchestran järjestämä pienimuotoinen festivaali, jonka keskiössä on liike. Festivaali järjestetään kulttuurikeskus Stoassa tällä viikolla 9.-15.5.


Tänä vuonna festivaali tuo Stoaan kolme Helsingin live-ensi-iltaansa odottavaa teosta.

Festivaalilla nähdään Mia Jaatisen ja Kinetic Orchestran Red Desert, Kinetic Orchestra Mistakes ja Race Horse Companyn O’DD.


RED DESERT | kor. Mia Jaatinen ja työryhmä esitykset: 9.5. klo 19, 10.5. klo 19 ja 11.5. klo 18, liput 11 / 18,50 €

Red Desert tuo näyttämölle pitelemättömän esiintyjäkolmikon, jonka otteessa teoksen maailma kulkee vakavista humoristisiin ja voimakkaista herkkiin sävyihin. Tanssitaiteilija Mia Jaatisen ja työryhmän yhdessä työstämä teos käsittelee naisen aggressiota raikkaalla, lempeällä ja purskahtelevalla otteella.


MISTAKES | kor. Jarkko Mandelin ja työryhmä esitykset 12.5. klo 19, 13.5. 19, ja 14.5. 13, liput 11 / 18,50 €

Mistakes tutkii virheiden olemusta näyttämöllä eksessiivisen liikkeen ja tanssin ilon kautta. Teoksessa viiden tanssijan liikkeen virtuositeetti ja kolmen muusikon revittelevä soundi yllättävät kokijansa energisen räjähtävällä mutta kepeällä menollaan.

O'DD | konspeti ja ohjaus Rauli Dahlberg esitys 15.5. klo 17, liput 15 / 20 €

Trampoliinivirtuoosi Rauli Dahlbergin sooloteos O’DD tutkii ihmisyyden tiloja ja muutosta yksilöä suurempien voimien kourissa. Live-looppauksen pioneerin Miro Mantereen unenomainen äänimaisema sekä Jere Mönkkösen valosuunnittelu viimeistelevät vahvan audiovisuaalisen kokemuksen. Race Horse Companyn tuottama teos on palkittu Sirkuksen lumo -palkinnolla.

Tapahtumaan on mahdollista ostaa myös kombolippu (30 / 40 €), jolla pääsee kaikkiin kolmeen esitykseen.

Tarkemmat esitystiedot: http://springbreakdancefestival.comComments


bottom of page