top of page

Like There's No Tomorrow @ Tanssin talo


Upea Like There's No Tomorrow palaa lavalle elokuussa 2023 kolmen näytöksen voimin! Esitykset 2., 3. ja 4.8.2023 Tanssin talon Pannuhallissa.


Teoksessa esiintyjät, asiat ja esineet järjestäytyvät, pysähtyvät kuviksi ja muuttavat muotoaan yhä uudelleen luoden surrealistisia veistoksia ja maisemia. Teoksen inspiraationa on toiminut Philippe Halsmanin kuuluisa valokuvateos Dalí Atomicus (1948), jossa taiteilija Salvador Dalí on ikuistettu kesken ilmalennon yhdessä kolmen kissan ja ämpäristä lentävän veden kanssa.


Tiiviisti yhdessä suunnittelijatiimin kanssa rakentunut Like There’s No Tomorrow nivoo saumattomasti yhteen äänitaidetta, visuaalista runsautta ja Kinetic Orchestralle tunnusomaista pariakrobatiaa, nykytanssia ja kamppailulajien tekniikoita yhdistelevää liikettä. Valosuunnittelija Veli-Ville Sivénin painovoimaa uhmaava skenografia sekä pukusuunnittelija Maria Sirénin maalaustaiteesta ammentavat puvut tuovat lavalle vahvaa visuaalisuutta. Läpisävelletystä äänimaailmasta vastaa muusikko Janne Hast yhdessä kitaristi Petri Kauton kanssa.


Ote viime vuonna Stoassa nähdyn ensi-illan jälkeen kirjoitetusta arviosta:


“Pehmeän sitkeä liike kulkee kuin unelma, eikä teoksen neljälle tanssijalle, Anni Koskiselle, Kalle Lähteelle, Suvi Niemiselle ja Oskari Turpeiselle mikään tunnu olevan mahdotonta. Kontaktit ovat varmoja ja millintarkkoja ja tanssimista leimaa teknisestä vaativuudesta ja nopeudesta huolimatta vapaus ja rentous. Huipputanssia kaikilla mittareilla!” - Demokraatti 9.12.2022, Annikki Alku


Kuva: Mikael AhlforsComments


bottom of page