top of page

Kauden viimeinen ensi-ilta: MostlY MAss

Kinetic Orchestran jäsenten uusi teos Mostly Mass saa ensi-iltansa kulttuurikeskus Stoassa 9.12.2021 klo 19:00. Teoksen koreografiasta vastaa ryhmän pitkäaikainen tanssija Sanni Giordani yhdessä muun työryhmän kanssa.


Mostly Mass on ihmisten, soundien ja värien leikkikenttä. Se on kehollisen ilakoinnin, soljumisen ja rymistelyn aaltoileva maailma. Teoksen visuaalinen dramaturgia leikittelee urheilu- ja peliestetiikalla ärsykeväreissä kylpien.


Toisia ja liikettä lähestytään teoksessa lempeydellä ja herkkyydellä. Millaista riemua ja nautintoa yhdessä liikkuminen voi tuottaa? Millaista maailmaa voidaan rakentaa keholliseen empatiaan ja kosketukseen nojautumalla? Teoksessa ihmiskehoa tarkastellaan yhä uudelleen järjestäytyvänä massana, orgaanisena ja mahdollisuuksia pursuavana sosiaalisena olentona.


”Kyse on halusta asuttaa ruumistaan väkevästi”, Giordani kertoo.


Tanssiteos jatkaa Kinetic Orchestralle ominaisten teemojen parissa keskittyen liikkeen ulottuvuuksien tutkimiseen. Kinetic Orchestran tanssijat ovat työskennelleet pitkään partnerointia, kosketusta ja akrobaattista liikettä tutkien.


liput 11 / 17,50 € https://www.lippu.fi/artist/kinetic-orchestra/

Huomioithan että esitykseen saapuvilta vaaditaan koronapassi. Stoan koronaohjeistus: http://www.stoa.fi/fi/koronainfo


kuva: Jussi Ulkuniemi

Comments


bottom of page